Langkau ke kandungan utama
noneTabiat Yang Sihat Untuk Ibu Bapa

Tabiat Yang Sihat Untuk Ibu Bapa

Kami tahu perubahan paling kecil dalam amalan kebersihan boleh memberi perubahan besar kepada kesihatan kita. Itulah sebabnya kami telah menjadikannya misi kami untuk sentiasa mencari peluang bagi mendidik keluarga mengenai tabiat yang sihat untuk diamalkan.

Amalan lebih sihat untuk bayi yang lebih sihat

Memiliki bayi baru lahir merupakan masa yang sangat menggembirakan dan mengujakan bagi ibu bapa baharu, tetapi juga disertai dengan tanggungjawab yang besar untuk menjaga si kecil ini. Pada masa ini, melindungi bayi baru lahir daripada penyakit dan jangkitan menjadi lebih penting berbanding sebelum ini, lagipun, bayi baru lahir mudah terdedah kerana sistem imun mereka belum berkembang sepenuhnya.

Mengajar tabiat sihat kepada ibu baharu di seluruh dunia

Dettol mempunyai kepakaran lebih 80 tahun dalam kebersihan dan minat yang berkekalan dalam melindungi bayi baru lahir dan bayi-bayi daripada jangkitan. Itulah sebabnya setiap tahun kami mendekati ibu-ibu baharu di seluruh dunia dengan pendidikan kebersihan.

none

Kami bekerjasama dengan pakar

Kami bekerjasama dengan pelbagai rakan kongsi daripada badan amal dan NGO hinggalah profesional penjagaan kesihatan seperti pakar kanak-kanak, bidan dan pelbagai organisasi kerajaan di lebih 40 negara di seluruh dunia untuk menjangkau ibu baharu dan mengajar mereka beberapa tabiat kebersihan sihat yang asas namun berkesan untuk membantu melindungi kesihatan, bukan sahaja ketibaan baru mereka, tetapi seluruh keluarga mereka.

Perlindungan untuk semua

Matlamat kami adalah untuk menyokong ibu bapa baharu, untuk membantu mereka memastikan keluarga mereka sihat dan mengajar mereka bagaimana beberapa campur tangan kecil boleh memberi kesan yang besar dan memberikan perlindungan kepada keluarga mereka.

Di Dettol, kami sangat yakin dengan kuasa pendidikan kebersihan, ia menjadi teras kepada siapa kami, kerana ia membantu melindungi keluarga daripada penyakit dan membantu memberi bayi baharu permulaan hidup yang sihat.

KAMI KEPAKARAN