Langkau ke kandungan utama
noneIbu Baharu

Ibu Baharu - Kini Terdapat Kit Pembersihan Kelangsungan Hidup

Pembersihan rumah mungkin kelihatan seperti tugas yang sukar jika anda mempunyai bayi baharu, itulah sebabnya kami menyusun senarai semak ini untuk anda

Banyak yang perlu dilakukan untuk memastikan rumah anda bersih dan tugas ini boleh jadi sukar jika anda tidak mempunyai kedai sehenti untuk mendapatkan semua keperluan pembersihan rumah anda. Pembersihan rumah mungkin kelihatan seperti tugas yang sukar jika anda mempunyai bayi baharu, itulah sebabnya kami menyusun senarai semak ini untuk anda - "kit kelangsungan hidup ibu baharu" untuk rumah anda.

Berikut ialah produk yang terkandung dalam kit kelangsungan hidup ibu baharu kami dan ia perlu ada dalam almari pembersihan di setiap rumah.

Cecair Pembasmi Kuman Antibakteria

Menyediakan makanan dan persediaan bayi anda adalah suatu keadaan yang sukar. Anda tidak perlu bergantung pada pelbagai produk untuk membersihkan pelbagai permukaan di rumah apabila anda hanya perlukan satu. Dapatkan Disinfektan Antibakteria Dettol untuk penyelesaian pembersih serba guna yang tidak meninggalkan bahan kimia keras dan berpotensi berbahaya.

Pembasmi Kuman Tangan

Sudah pasti, anda juga perlu menjaga kebersihan diri anda. Semasa anda bergerak, anda mungkin memerlukan suatu alat pembersih serba guna untuk menghapuskan kuman, contohnya, Gel Pensanitasi Tangan Dettol. Ia produk yang sempurna ketika anda dan keluarga anda berada di luar rumah!

none

Kain Boleh Dicuci

Peka pada alam sekitar apabila anda mengelap kekotoran, dengan menukar tuala kertas kepada satu set kain mikrofiber yang boleh dibasuh yang mudah untuk dicuci dan digunakan semula. Menjadi seorang ibu mungkin suatu urusan yang sukar, namun kain ini boleh menjimatkan penggunaan tuala kertas anda yang kosnya mungkin memeningkan.

Lap Pembasmi Kuman

Penting untuk memastikan bahawa rumah bukan sahaja kemas, tetapi juga bebas kuman secara jelas, Tisu Basah Antibakteria Dettol wajib ada dalam kit kelangsungan ibu baharu. Sama ada terdapat permukaan yang perlu dilap, atau jari-jari kecil yang melekit selepas makan, pengelap pembersih serba guna yang mudah ini wajib ada untuk memastikan anda dan keluarga anda bersih dan selamat. Ia membunuh 99.9% kuman, menjadikannya satu kemestian sebagai pembersih dapur dan disimpan di semua dapur, bilik air dan bilik permainan.

Bersedia untuk membantu memastikan persediaan bayi baharu anda selamat dan bersih adalah semudah menyediakan kit kelangsungan hidup ibu baharu ini dan ia menanti masa untuk digunakan. Kumpulkan kit anda hari ini supaya anda sentiasa bersedia untuk mengendalikan sebarang situasi.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara memastikan seluruh rumah anda bersih – semasa bayi anda membesar – klik di sini.

KAMI KEPAKARAN