Dettol Healthy Clean Bathroom

Ciri-ciri Produk

  • Membunuh 99.9% kuman
  • Membersih dan menanggalkan kuman
  • Wangian segar

Juga terdapat dalam: Healthy Clean Bathroom Trigger 500ML Healthy Clean Kitchen Trigger 500ML Antibacterial Surface Cleanser Trigger 500ML

Penerangan Produk

Penyembur Disinfektan Pelbagai Guna 4 dalam 1 Dettol boleh digunakan di seluruh rumah untuk membersih dengan sihat. Penyembur Disinfektan Pelbagai Guna 4 dalam 1 Dettol adalah untuk kotoran yang boleh dilihat serta kuman yang tidak boleh dilihat dengan mata kasar. Kuman bersembunyi di dalam kotoran di rumah anda, maka Penyembur Disinfektan Pelbagai Guna 4 dalam 1 Dettol adalah ideal untuk cucian dan disinfektasi harian dalam rumah.

Pusingkan muncung kepada posisi “ON” sambil menghalakan penyembur jauh dari muka anda. Pastikan botol tegak, semburkan dari jarak 20-25cm. Biarkan selama 5 minit, lap sehingga bersih, kemudian bilas. Pusingkan muncung kepada posisi “OFF”. JANGAN tekan penyembur dalam posisi “OFF” kerana ia boleh menyebabkan produk tersembur keluar apabila dalam posisi “ON”. Sentiasa cuba terhadap kawasan yang tidak dapat dilihat selama 5 minit sebelum digunakan.

Elakkan dari mata
Jika bersentuhan dengan mata, bilas dengan air yang banyak
Jika tertelan / ditelan, dapatkan pertolongan perubatan dengan segera dan tunjukkan bekas atau label ini.
Gunakan hanya seperti yang diarahkan