Apa yang mendorong kami

Melindungi kesihatan selama lebih daripada 80 tahun.

Walaupun Dettol bermula dengan menghalang jangkitan dan penyakit di hospital-hospital di UK, matlamat jenama kami sentiasa lebih besar daripada itu. Untuk membantu orang ramai kekal sihat, Dettol perlu melindungi keluarga melalui gaya hidup harian mereka.

Ini adalah misi kami untuk kesihatan. Tugas penting kami yang pertama adalah pertolongan cemas, mengelakkan jangkitan daripada luka dan lecet. Sejak itu, matlamat kami adalah untuk memperluaskan langkah mencegah penyebaran penyakit yang disebabkan oleh kuman di tangan, badan, pakaian dan permukaan.

Kini kami menawarkan pelbagai produk Dettol, semuanya dirumus untuk melindungi keluarga daripada kuman & penyakit.

Jenama kami memasuki sekolah pada setiap tahun, untuk mengajar kanak-kanak kepentingan membasuh tangan untuk kekal sihat. Setiap tahun, jutaan ibu baru di seluruh dunia menerima kit permulaan daripada kami yang mengandungi maklumat produk dan kebersihan untuk membantu memastikan bayi mereka selamat.

Di dalam misi kami untuk kesihatan, kami bekerjasama dengan rakan seperti Save The Children untuk mendekati ibu-ibu yang memerlukan kami di kawasan seperti di mana penyakit membawa perbezaan kepada hidup dan mati.

Setiap tahun, kami berjanji untuk melakukan lebih banyak program demi kesihatan keluarga di seluruh dunia.

Kami menghargai kerjasama kami dengan para ibu di seluruh dunia untuk menjaga kesihatan keluarga mereka, dan kami berusaha untuk memberikan kebersihan diri dan penyelesaian pembersihan yang lebih baik untuk memastikan kediaman dan keluarga mereka sihat.

Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada perjalanan kami.