Kehamilan

31

Nasihat kehamilan untuk pengalaman hamil yang gembira dan sihat.

Menjaga bayi bermula sebelum kelahirannya lagi. Jika ini adalah anak pertama anda, pasti anda mempunyai pelbagai soalan tentang kehamilan, malah ibu yang berpengalaman juga perlukan sedikit bantuan dan nasihat. Daripada tip-tip kesihatan kepada nasihat penjagaan kebersihan rumah, artikel kehamilan kami akan memberikan anda dan si manja anda permulaan yang baik.

311 Staying Healthy During Pregnancy

Kekal sihat semasa hamil

Ikuti nasihat kebersihan kami pada sepanjang kehamilan anda untuk mengelakkan demam, selesema dan sakit perut. Kami juga ada beberapa tip untuk mabuk hamil.

312 Preparing For Babys Arrival

Bersedia untuk menyambut bayi

Ketahui bagaimana untuk bersedia menghadapi kelahiran yang sihat di rumah atau di hospital bersama Dettol dan tip-tip untuk nurseri bebas kuman.

313 Pregnancy Tips And Changes

Peringkat Kehamilan dan Tip-Tip Kehamilan

Find out what to expect during the three stages of pregnancy, and learn some good tips to keep you and your baby healthy.Ketahui apa yang boleh anda jangkakan semasa tiga peringkat kehamilan, dan ketahui tip-tip untuk memastikan anda dan si manja anda sihat.

71 MUMS PROGRAMME 740X400

Mengajar ibu baharu tentang amalan kesihatan di seluruh dunia

Selama lebih daripada 80 tahun, Dettol telah melindungi kesihatan keluarga. Di Dettol, kami yakin sepenuhnya dalam kepentingan pendidikan kesihatan dan bekerjasama dengan pelbagai badan kebajikan dan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) untuk mendidik para ibu.

324 Breast And Bottle Feeding (1)

Penyusuan badan dan penyusuan botol bayi anda

Dapatkan tip-tip penyusuan badan dan botol, malah ketahui bagaimana amalan kebersihan tangan dengan Dettol membantu anda membunuh kuman dan bakteria untuk memastikan anda dan si manja anda sihat.

32

Penjagaan bayi

Membawa bayi anda pulang memang satu pengalaman indah. Ketahui cara untuk memastikan si manja anda sentiasa sihat, bersih dan gembira dengan melindungi mereka daripada bakteria merbahaya bersama tip-tip dan nasihat daripada Dettol.